Cautare

1106 de rezultate pentru "enache petre" (2.72 secunde)
Petre Bran, de 50 de ani, din Cetate-Dolj, era cercetat initial in libertate, pentru trafic de persoane, pe motiv ca, in perioada 2009 - 2010, ar fi racolat, transportat in Spania si exploatat patru victime, trei dintre acestea exploatate prin munca si una obligata sa se prostitueze.
Credeti ca preocuparea lui Iliescu pentru reunificarea social-democrata poate fi interpretata si ca o amenintare - "Daca nu va vedeti de treaba sau nu faceti cum vreau eu, rup o parte din partid si, impreuna cu partidul lui Roman, Enache, etc.
si s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost dovedit ca a votat in cinci localitati din judet - Suceava, Serbauti, Calafindesti, Calinesti Enache si Mariteia, in primul tur al alegerilor generale.
Radu Enache publica in Saptamana Financiara articolul "Razboiul din PSD - faza bataliilor tactice", pe care il puteti citi in continuare.
El deja l-a nominalizat pentru aceasta functie pe Marian Enache si singurul care, potrivit actualului Regulament de functionare, presedintele Camerei este cel care numeste direct secretarul general, fiind vorba de o functie administrativa.
Da, chiar saptamana viitoare, secretarul de stat care are in coordonare acest proiect, domnul Enache Jiru, va merge in Polonia, pentru ca acesta este modelul pe care vrem sa-l urmam, polonezo-francez.
Te bucuri de vara si gasesti inspiratie pentru outfit-urile tale la cel mai stylish workshop de fashion cu Sore si stilistul Edi Enache!
Conducerea PSD Vrancea a solicitat din cursul lunii trecute magistratilor sa constate incetarea mandatelor de consilieri judeteni ale lui Marius Florinel Vasii, Ciprian Stroia, Mihai Jalova Racovita, Raluca Avadani, Codrut Constantinescu, Enache Mandrescu si Spiridon Tudorache.
Invitatia adresata promotorilor platformei liberale este semnata, in numele grupului de la Bacau, de Ioan Chiriac - vicepresedinte al PNL Bacau, Adrian Iordache si Mihai Slic - membrii ai Biroului Permanent al PNL Bacau, Nicolae Enache - membru al Biroului Municipal al PNL Onesti si Vasile Ciobanu - om de afaceri, membru PNL.
Consilierii judeteni Marius Florinel Vasii, Enache Mandrescu, Mihai Jalova Racovita, Ciprian Stroia, Codrut Constantinescu, Raluca Avadani si Spiridon Tudorache, care au migrat de la PSD la PNL si PD, si-au pierdut mandatele de consilieri judeteni, locul acestora fiind luat de Paraschiv Macrineanu, Laurentiu Marin, Dragos Petrut Barladeanu, Luminita Teodorescu, Aurel Vranceanu, Lambrinia Bolovan si Costel Tica.
Una peste alta, unul dintre conservatorii Mirel Hagiu, Aurelian Bertea, Enache Iancu sau Octavian Buturca are sanse mari sa devina membru al CJ.
Daniel Apetrachioaie, Daniel Artimof, Nicusor Ciumacenco, George Cubasa, Sorin Enache, Zanfir Ilie, Ion Ionescu, Florin Popa si Lucretia Rosca. Lucrarile Conferintei Organizatiei Municipale PSD au fost conduse de vicepresedintele social-democrat Dan Nica.
Sorin Sandru, Mircea Paraschiv, Tiberiu Constantinescu, Ion Badea, Sorin Enache, Doru Mihai, Robert Badea, Daniel Stanoiu, Bogdan Potamian si Nicolae Ciurdea.
Potrivit celor de la Liga Pro Europa, presedintele ar trebui acum "sa sarute vreo 17 maini", pentru ca "atatea culte avem recunoscute in Romania", a spus Smaranda Enache.
Reamintim ca Ion Stefan a fost inlocuit in functie de Enache Iancu, reprezentant al Partidului Conservator Galati, dupa ce acesta a parasit formatiunea politica.
Un galatean pe nume Amelian Chirila a tinut capul de afis la contestatii in comuna Tulucesti, el depunand cereri impotriva lui Daniel Enache si a Elenei Loredana Murgoci, candidati pentru Consiliul Local.
Enache Busu, directorul executiv al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta a declarat pentru "Replica" faptul ca buletinele de vot vor fi aduse de la tipografie la sfarsitul acestei saptamani.
Unul dintre conservatorii care au devenit consilieri locali in urma acestei actiuni, Costel Dabija, s-a trezit cu mandatul invalidat de catre colegii sai pe motiv ca un "renegat", Neculai Enache, a contestat excluderea sa din partid.
Decizia instantei de judecata a avut la baza anularea unei alte decizii a forului deliberativ din localitate (hotararea 2/27.06.2008), prin care fusese invalidat mandatul de consilier local al lui Costel Dabija, membru al Partidului Conservator, care trebuia sa ocupe un post de ales local dupa ce presedintele formatiunii, Eugen Durbaca, i-a exclus din partid pe Neculai Enache si Geta Hotnog, plasati primii pe lista.
Desi in ultimele zile s-a vehiculat si numele cantaretului Adrian Enache privind o posibila candidatura in colegiul respectiv din partea PNL, liderul liberalilor galateni, Victor Paul Dobre, nu a dorit sa comenteze acest lucru.
google-analytics.com